Even voorstellen!

Wie ben ik en waar sta ik voor:

Ik ben Michèle, getrouwd en heb 3 kinderen en woon in Vlissingen. Als meisje wilde ik altijd al kraamverzorgster worden maar dit is er nooit van gekomen. Toen de kinderen klein waren heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt als gastouder. Ruim 10 jaar lang werden er kindjes in de leeftijd van 10 weken tot en met 4 jaar aan mij toevertrouwd en ik kijk hier met heel veel plezier en warmte op terug. Toen onze kinderen wat ouder waren heb ik mijn droom waargemaakt en heb ik de opleiding tot kraamverzorgster met succes voltooid. Na mijn opleiding heb ik met veel plezier gewerkt bij een kraamcentrum om in 2023 de stap te zetten om als zelfstandige kraamverzorgster verder te gaan.

Als zzp-er in de kraamzorg kan ik naar mijn mening nog meer inspelen op jullie wensen en zorg op maat bieden. Doordat ik elke maand maar 1,5 gezin aanneem ( 3 gezinnen per 2maanden) heb ik alle tijd en aandacht voor jullie en is de kans heel klein dat er 2 gezinnen tegelijk zorg nodig hebben. Uiteraard kan dit toch nog gebeuren en dan zullen we in overleg gaan hoe we de kraamweek zullen invullen.

Het zorgen voor een nieuw wonder en zijn moeder is elke kraamweek weer bijzonder en uniek. Ik doe dit met veel passie, rust en aandacht zodat jullie ten volle kunnen genieten en later met veel plezier terug kunnen kijken op de kraamweek. Ik volg sinds oktober 2023 de opleiding voor natuurlijke kraamzorg en vanaf 2024 biedt ik ook natuurlijke kraamzorg in Zeeland aan. In de kraamweek breng ik rust in huis, geen gehaast, wel veel genieten van je baby zodat jullie kunnen hechten. Van mezelf ben ik vrij rustig en ik breng ook rust in jullie gezin, tegelijkertijd ben ik ook gezellig, flexibel, pas me makkelijk aan en hou van een grapje.

Mijn kernwaarden voor Kraamzorg Uniek Zeeland zijn: Rust, tijd en aandacht. Als er rust is in huis en in je hoofd kun je bewust tijd en aandacht aan elkaar besteden. Deze tijd "de kraamweek" komt nooit meer terug, je kunt hem niet meer overdoen. Laten we er daarom samen een mooie week van maken met mooie herinneringen voor later.